Kategorier
Uncategorized

Rengjøring av gater

Informasjon fra Bymiljøetaten

Påminnelse om vårrengjøring

(Dersom vårrengjøringen blitt utført i gaten din kan du se bort fra denne e-posten).

Bymiljøetaten er nå godt i gang med å rengjøre Oslos gater. Vi startet 11. april og forventer å i all hovedsak være ferdig til 17. mai. På grunn av kjølig vær og snø vil imidlertid enkelte gater bli rengjort uken etter.

For at vi skal få rengjort gaten din må alle parkerte kjøretøy flyttes. Vi setter ut skilt med parkeringsforbud i de gatene som skal rengjøres minimum 24 timer før oppstart. Det er derfor viktig at du følger med på skiltingen minimum en gang i døgnet slik at du får flyttet bilen.

Hvis bilen din ikke er flyttet når vi feier og rengjør gatene kan bilen bli tauet bort.

På nettsiden vår kan du se når vi planlegger å rengjøre gaten din.

https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/veiarbeid-og-vedlikehold/varrengjoring/

Vennlig hilsen Oslo kommune, Bymiljøet