Kategorier
Uncategorized

Løperfest i regn på Bygdø

Tekst og foto: Hans Magnus Borge

Tradisjonen tro arrangerte Bygdø Vel sin tradisjonelle Bygdøymila. Til tross for ganske jevt regne var det ingen ting å si på innsatsen.

At Bygdøymila er populær viser deltagerantallet. 1299 påmeldte. Og de fleste kom til tross for relativt guffent vær. Og det var faktisk over 100 som meldte seg på de siste 2 dagene – når det var klart at dette ikke ble noe solskinnsløp.

Det var ganske folksomt på Huk tross det begredelige været. Men det synes ikke å gjøre noe for deltagerne. Her var det ikke snakk om dårlig vær – heller ikke dårlige klær! Antrekkene var ymse. Fra raske løper-tights til skjørt.

Som en ekstra hinder hadde ledelsen laget en vanngrav ved start og innkomst. Til stor glede for barna. Som med stor glede kunne plaske ut i den – eller sette seg ned for avkjøling!

Det ble Petter Myhr Team Bygdøy, som fikk beste tid. Siden vi er på Bygdøy fikk han blomst ved innkomsten av bunadskledde jenter. De hadde sin fulle hyre med å ta igjen vinnerne.

Du ser bilder nedenfor. Du kan fritt bruke dem til privat og ikke-kommersiell bruk. Men hyggelig om du krediterer Bygdø Vel og fotografen.

Av Hans Magnus Borge

Webredaktør