Kategorier
Uncategorized

Bygdøyfergene er i gang

Endelig er Bygdøyfergene i gang igjen.

Mange har nok savnet dette alternativet til bussene. Spesiellt når det er fint vær – og bussene må kjøre med halvt belegg.

Desverre kan du ikke benytte vanlig RUTER-billett. Grunnen er ikke vrangvilje. Men disse båtene er gamle. Fra lenge før det var noe som het universell utforming. Og en ombygging er uaktuell. For det første er sesongen kort. Og en ombygging er neppe aktuell med såpass gamle båter. Og hvis de skal være i RUTER-systemet må de ut på anbud. Og da må de være såkallt «universelt utformet» Altså for rullestoler etc. Og det ønsker ikke RUTER eller Oslo kommune å betale for. Les intervjuet med styreformann Kristian Quigstad i AFTENPOSTEN her

Men for 250 kroner får du et sesongkort. Halv pris for barn og pensjonister. Da er du også med på å opprettholde tilbudet.

Av Hans Magnus Borge

Webredaktør